Palvelut ja hinnat


Tältä sivulta löydät tarjoamani valokuvauspalvelut. Kuvaukset suunnitellaan ja toteutetaan toiveidesi mukaan. Lopputuloksena ovat laadukkaat ja persoonalliset kuvat. Olipa kyseessä sitten elämän virstanpylväs tai tavallisen ihana päivä, ikuistan sen kauniiksi kuvamuistoksi.

Hääkuvaus​​​

HÄÄPOTRETIT

alk. 490 e

• Kuvausaikaa 1 h

Kaikki parhaat kuvat kuvatiedostoina
  (50+ kpl)

3 kpl laadukkaita taidepaperikuvia
  (13x18 cm)

Hääpotrettipaketti sisältää kiireettömän kuvauksen haluamassanne miljöössä ja runsaan gallerian viimeisteltyjä kuvia. Kuvaus suunnitellaan toiveidenne mukaiseksi ja ohjaan teitä läpi kuvauksen. Ikuistan tunnelmallisia kuvia teistä yhdessä, erikseen sekä yksityiskohdista.

 

Muutaman fiilistelykuvan saatte heti seuraavana päivänä. Noin kahden viikon kuluttua kuvauksesta toimitan teille valmiin nettigallerian, joka sisältää kuvat värillisinä ja mustavalkoisina tiedostoina vapain teettämisoikeuksin. Saatte lisäksi kolmesta valitsemastanne kuvatiedostosta laadukkaat taidepaperikuvat.

DOKUMENTAARINEN HÄÄKUVAUS

esimerkiksi 8 tuntia alk. 1290 e

• Kuvausaikaa sovitun mukaisesti

Kaikki parhaat kuvat kuvatiedostoina
  (50+ kpl
/ h)

3 kpl laadukkaita taidepaperikuvia
  (13x18 cm)

Kuvauspaketti sisältää hääpotrettikuvauksen miljöössä, sovitun tuntimäärän dokumentaarista hääkuvausta sekä runsaan gallerian viimeisteltyjä kuvia. Kuvaus suunnitellaan toiveidenne mukaiseksi ja tapaamme myös ennen juhlapäivää suunnittelupalaverin merkeissä. Ikuistan häidenne tärkeät hetket, vieraat ja yksityiskohdat ja toimitan päivästä kaikki parhaat otokset.

 

Muutaman fiilistelykuvan saatte heti seuraavana päivänä. Noin neljän viikon kuluttua toimitan teille valmiin nettigallerian, jota voi jakaa myös vieraille, sekä lähetän kuvat muistitikulla kotiin. Valmis galleria sisältää kaikki kuvat värillisinä ja valokuvaajan valitsemat kuvat myös mustavalkoisina kuvatiedostoina ja niillä on vapaat teettämisoikeudet. Saatte lisäksi kolmesta valitsemastanne kuvatiedostosta laadukkaat taidepaperikuvat.

 

Kuvaus räätälöidään tarpeisiinne sopivaksi. Kerron mielelläni lisää!

Parikuvaus  |  Boudoirkuvaus  |  Odotuskuvaus

KUVAUS +

HALUAMASI MÄÄRÄ KUVIA

 

Kuvausmaksu 100 e

Kuvausaikaa 45 minuuttia

Kuvatiedostopaketit:
   - 3 kpl 80 e
   - 5 kpl 120 e
   - 10 kpl 200 e
   - koko galleria 300 e

Tässä kuvauspaketissa valitset kuvauksen jälkeen haluamasi määrän kuvatiedostoja. Valitset lempikuvasi monipuolisesta valintagalleriasta.
 

Kuvaus suunnitellaan toiveidesi mukaan ja toteutetaan miljöössä tai kotona.

 

Valmiit viimeistellyt digikuvat toimitan värillisinä ja mustavalkoisina kuvatiedostoina vapain teettämisoikeuksin.


Hinta koostuu kuvausmaksusta sekä kuvatiedostojen maksusta.

KUVAUS +

KAIKKI PARHAAT KUVAT

450 e

• Kuvausaikaa 1 h

Kaikki parhaat kuvat kuvatiedostoina
  (50+ kpl)

3 kpl laadukkaita taidepaperikuvia
  (13x18 cm)

Tämä kuvauspaketti sisältää kiireettömän kuvauksen sekä paljon kuvia, joista ei tarvitse valita. Valmis galleria sisältää kaikki parhaat kuvat kuvaustuokiosta, minkä lisäksi saat kolmesta valitsemastasi kuvatiedostosta myös laadukkaat taidepaperikuvat. Tämä on sinulle, joka haluat kokonaisen kuvauselämyksen!


Kuvaus suunnitellaan toiveidesi mukaan ja toteutetaan miljöössä tai kotona.

Valmiit viimeistellyt digikuvat toimitan värillisinä ja mustavalkoisina kuvatiedostoina vapain teettämisoikeuksin.

Lisätietoja

Kaikkien kuvauspakettien hintaan sisältyy kuvauksen suunnittelu, kuvaus miljöössä tai kotona, kuvien käsittely, paketin mukainen määrä valmiita digikuvia salasanasuojatun nettigallerian kautta toimitettuna sekä matkakulut pääkaupunkiseudulla.

Hinnat sisältävät alv 24 %. Hinnasto on voimassa toistaiseksi ja valokuvaaja pidättää oikeuden muutoksiin. Kuvaus toteutetaan varaushetkellä voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Valmiisiin kuviin sisältyvät vapaat teettämisoikeudet ja ei-kaupalliset käyttöoikeudet. Kuvat toimitetaan korkearesoluutioisina ja ilman vesileimaa.

Tarkemmat ehdot käydään läpi kuvausta sovittaessa.

 

Kerron mielelläni lisää ja autan sopivan kuvauspaketin valinnassa.

​​​​Jotain muuta mielessä? Myös räätälöidyt kuvaukset ovat mahdollisia – ota yhteyttä!

Pyydä tarjous perhejuhlien, kuten syntymäpäivien tai ristiäisten, dokumentaarisesta valokuvauksesta.

Asiakaspalautteita

 
johannakiesi asiakaspalaute

"Johannan kanssa oli miellyttävää sopia päivän askelmerkeistä ja hän toteutti kuvauksen toiveidemme mukaisesti vahvalla ammattitaidolla. Kuvat ovat kauniita ja hän on upeasti saanut tallennettua niihin illan tunnelman. Voimme lämpimästi suositella Johannaa."

Hääkuvaus