• Johanna Kiesi

Upea sinä – boudoirkuvaus


Mikä boudoirkuvaus?

Boudoirkuvaus on hetki itsellesi, naisellinen ja sensuelli kuvaus, jossa ikuistan sinut omana upeana itsenäsi. Kuvat ovat ihana muisto sinulle ja myös ainutlaatuinen lahja puolisollesi.

Boudoirkuvaus on parhaimmillaan voimauttava kokemus, joka lisää itsevarmuutta ja lempeyttä itseä kohtaan. Et tarvitse erityistä syytä tulla kuvauksiin – ansaitset kauniit kuvat ihan vain sinua varten. Sinä olet upea! <3


Kuvaus voidaan toteuttaa ulkona, kotona tai vaikka hotellihuoneessa. Luon kuvaukseen rennon tunnelman ja luottamuksen ilmapiirin, jossa on helppo heittäytyä. Sinun ei tarvitse osata olla kameran edessä – neuvon ja ohjaan sinua läpi kuvauksen. Ennen kuvausta lähetän sinulle ideoita pukeutumiseen ja vinkkejä kuvaukseen valmistautumiseen.

Onpa tyylisi sitten herkkä, leikkisä tai näyttävä, voit tulla boudoirhetkeen omana aitona itsenäsi ja olla juuri sellainen kuin haluat. Mietitään yhdessä ihana paikka näiden naiseutta juhlistavien potrettien ottamiseen. Kuvaukset suunnitellaan ja toteutetaan toiveidesi mukaan. Valmiita kuvia julkaisen vain luvallasi.

Tervetuloa ikimuistoiseen, kutkuttavaan kuvaushetkeen! <3


Naiseus ja luonto, mikä ihana yhdistelmä!


Inspiroidun paljon luonnosta kuvausmiljöönä, ja haaveenani onkin toteuttaa enemmän kuvia, joissa naiseuden ja luonnon voimat yhdistyvät. Mystinen metsä, kesyttämätön meri, pumpulinen lumimaisena, keijujen kukkaniitty... Mikä olisi sinun voimamaisemasi? Näkisin lopputuloksen upeimmillaan niin, että kuvattava ei verhoudu mihinkään ylimääräiseen vaan on omana aitona itsenään, paljaana, vahvana, upeana, osana ikiaikaista luontoa, naiseutta ylistäen. Oletko messissä? <3


Kevätaamun utu ja kesämorsian – tarina huomenlahjakuvauksista


Toteutimme kesän morsiamen kanssa boudoirkuvauksen, jonka lopputuloksesta sai nauttia myös aviomies saadessaan kuvat huomenlahjaksi vaimoltaan.


Saimme boudoirkuviin upean sään, kun toukokuinen sumu pehmensi järvenrannan taustan kauniisti. Aamulla oli myös riittävän rauhallista toteuttaa kuvaus ulkona. Luontomiljöö inspiroi sekä minua että morsianta, ja kuvasimme rannalla monipuolisen setin. Tässä postauksessa on osa valmiista kuvista.


Kiireettömän kuvaustuokion päätteeksi kuvattavani meni rantakivelle pesemään hiekkaisia varpaitaan. Näin tilanteen kuvauksellisuuden ja huudahdin innoissani, että odota, otetaan vielä kuvia kivellä istuen. Asiakkaani lähti heti mukaan ideaan ja saimme vielä yhdet ihanat otokset utuisen järven rannalla. Kuvaaminen onkin monesti sekä ennalta suunnitellun toteuttamista että spontaaneihin hetkiin tarttumista.

Oli ihana huomata kuvauksissa, kun alkun pieni jännitys vaihtui rennompaan fiilikseen, ja kuulla palautetta että onnistuin kuvaajana. Ilo oli minun puolellani kuvatessani tätä upeaa naista! <3


"Aivan upeat kuvat, nopea vastaus viestillä sekä nopea kuvien toimitusaika ja ihanan lämmin ja rauhallinen fiilis kuvauksissa."

Lisää boudoirkuvia näet portfoliossani.


Tutustu kuvauspalveluihini täällä. Ota yhteyttä niin suunnitellaan ihanat kuvaukset sinulle!