• Johanna Kiesi

Keväiset häät / J & J / Turun tuomiokirkko ja vanha raatihuone

Updated: Jan 6, 2021J & J sanoivat toisillensa Tahdon toukokuisena lauantaina Turun tuomiokirkossa. Oli ilo päästä ikuistamaan hääkuviin rakkautta, kauniita hetkiä ja yksityiskohtia ♥ Ennen vihkimistä otimme ryhmäkuvia läheisten kanssa kirkon kaunista kiviseinää vasten. Iloinen tunnelma tallentui kuviin usealla kokoonpanolla, ja oli hauskaa päästä tapaamaan juhlaväkeä jo ennen h-hetkeä!


Turun tuomiokirkko on upea vihkipaikka Aurajoen rannassa. Satoja vuosia vanhassa rakennuksessa on pitkä keskikäytävä sekä korkeuksiin kurottava holvikatto, ja oli hienoa tutustua paikkaan hääkuvauksen merkeissä. Suuren kirkon alttari sijaitsee erillisessä "huoneessa". Jos häävieraita on alle kuutisenkymmentä, he mahtuvat istumaan sinne, mikä toi lämmintä, intiimiä tunnelmaa myös tähän vihkimiseen.


Aviopari vastaanotettiin kirkon portailla aurinkoisessa säässä saippuakuplien kera. Koska hääjuhla pidettiin lähellä sijaitsevalla vanhalla raatihuoneella, siirtyi juhlaväki kirkolta juhlapaikalle kävellen keväisen puiston halki. Raatihuoneen portailla otettiin ryhmäkuva kaikista vieraista: on aina mukavaa ikuistaa kaikki paikalla olevat iloiseen yhteiskuvaan! :)


Raatihuoneen juhlasali oli koristeltu keväisin kukkasin valkean ja vihreän väreissä. Minulta oli tilattu dokumentaarinen valokuvaus hääjuhlan alkuun saakka, mikä piti sisällään onnittelut, morsiamen isän puheen sekä maljan noston. Kuvasin nämä hetket, minkä jälkeen hääväki jäi iloisen puheensorinan ja kuplivan tunnelman pariin jatkamaan juhlaa.Tutustu hääkuvauspalveluihini täällä. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan ihanat kuvaukset juuri sinulle!