• Johanna Kiesi

Merelliset häät / S & J / Helsinki


Elokuinen hääpari S & J vihittiin ulkona upeassa merellisessä maisemassa. Oli hienoa päästä ikuistamaan tämä rakkaudentäyteinen päivä!


P. S. Häistä tehtiin juttu Häät-lehden numeroon 1/2021. Voit myös lukea morsiamen kokemuksista hänen blogistaan.

Aivan Jollaksen eteläisessä kärjessä sijaitsee pieni kätketty helmi, Matosaari, jossa nämä ihanat sanoivat toisilleen Tahdon. Vihkipaikkana oli saaren vanhan puutarhan näköalaparveke. Siviilivihkimisen yhteydessä kuultiin kaunista sellomusiikkia, minkä lisäksi pari oli tehnyt tilaisuudesta omannäköisensä kauniilla runoilla.


Otimme hääpotretit vihkimisen jälkeen saaren monipuolisessa miljöössä. Pari heittäytyi upeasti, ja oli hauskaa ideoida yhdessä heidän toivomiaan kuvia ja hyödyntää ihanaa kesäistä valoa. Tuntui että kuvaussessiota olisi voinut jatkaa vaikka kuinka pitkään!


Rennon tunnelmallinen hääjuhla pidettiin Marjaniemen Purjehtijoiden kerhotalolla. Paikka oli koristeltu kauniilla kukilla, ja tilaan tulvi valoa suurista ikkunoista. Puheista kuultiin, että morsian oli kertonut ystävälleen jo ensitreffien jälkeen tavanneensa tulevan aviomiehensä. Miten ihanaa!


Morsiamen tanssiharrastus näkyi sekä hääpotreteissa että avioparin näyttävässä häätanssissa. Tanssi aivan hehkui parin rakkautta – niin kuin koko päivä. Juhlapaikan piha tarjosi leppoisan miljöön istuskeluun ja laskevan auringon valosta nauttimiseen. Virallisen ohjelman jälkeen koettiin vielä riemukas yllätys, kun kasvonsa peittäneet leidit tulivat ryöstämään sulhasen.


Otimme auringon laskiessa vielä iltapotretit, joihin saatiin tallennettua illan tunnelmaa ja pehmeää valoa. On ihanaa, että pari pääsee samalla livahtamaan hetkeksi ulos, hengähtämään ja vain nauttimaan toisistaan. Kultainen valo kruunasi tuon hetken <3

Tässä on vielä Häät-lehdessä (1/2021) kertomiani ajatuksia päivästä valokuvaajan silmin:


”S & J:n häitä oli valmisteltu suurella rakkaudella, ja heidän välisensä tunne ja kemia näkyivät läpi hääpäivän. Mieleeni jäivät erityisesti tunteikas vihkiseremonia saaressa ja liikuttavat puheet. Myös häätanssi oli upea!


Parien tarinat inspiroivat minua, ja on mahtavaa tutustua uusiin ihmisiin. Kuvaajana saa kokea häissä liikutuksen hetkiä ja naurua, ja koen olevani etuoikeutettu päästessäni osaksi tärkeää päivää.


On kunniatehtävä ikuistaa rakkaudentäyteiset hetket pysyviksi muistoiksi kaikkine yksityiskohtineen. Tavoitteeni on tehdä kuvista asiakkaan näköiset, tunnelmalliset ja aidot. S & J:n kuvauksissa korostettiin tunnelmaa ja läheisyyttä, ja hääpotretteja otettiin myös illan pehmeässä valossa. Oli mahtavaa viettää heidän kanssaan tuo rento ja lämminhenkinen päivä.”


Tutustu hääkuvauspalveluihini täällä ja ota yhteyttä, niin suunnitellaan ihana kuvaus juuri teille!