• Johanna Kiesi

Odotusajan kuvaus kotonaUuden perheenjäsenen odotus on ainutlaatuista aikaa. Se voi olla jännittävää, ihanaa, välillä raskasta, jokaisella erilaista. Miltä tuntuvat ensimmäiset pienet potkut, pyöristyvä vatsa, entä haparoivat ajatukset itsestä vanhempana? Miten suuri olikaan se ilo, kun näit lapsesi ensimmäistä kertaa ultrassa? Ja kun ei malttaisi odottaa, että pääsee pitämään vauvaa omassa sylissä, käsivarsilla, rinnallaan.


Odotusajan kuvaus voidaan toteuttaa missä vaiheessa raskautta tahansa, monesti 7. tai 8. kuukauden kohdalla. Kuviin pääsee tuleva äiti – sinä vahva, herkkä, upea nainen. Kannustan lämpimästi ottamaan myös yhteiskuvia, joissa näkyy teidän välisenne tunne ja yhteinen kutkuttava odotus.


Odotusajan kuvat voidaan ottaa kotona tai miljöössä. Miljöössä ympärillenne saadaan lempimaisemanne ja kuvista näkyy odotuksen vuodenaika. Kotona kuvattaessa kuviin mukaan tulee arkenne, oma kotinne ja kenties jo vauvaa odottava sänky ja muut tärkeät yksityiskohdat.


Tämän postauksen kuvaus tehtiin pariskunnan kotona. Oli niin ihanaa sukeltaa hetkeksi heidän odotusajan kuplaansa ja ikuistaa kuvamuistoiksi raskauden ainutlaatuisia tunnelmia.Lisää odotuskuvia näet portfoliossani.


Tutustu kuvauspalveluihini täällä. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan ihana kuvaus teille!