• Johanna Kiesi

Urbaanit häät Helsingissä / S & J

Updated: Jan 6, 2021



Kesäkuussa toimin hääkuvaajana tunnelmallisessa hääjuhlassa, joka pidettiin urbaanissa Sörnäisten miljöössä. Juhlapaikkana oli Vaasankadulla sijaitseva vegaaninen kahvila Ohmygoodness, joka tarjosi rouhean kauniit puitteet intiimeille häille. Ilta alkoi onnittelujen vastaanotolla ja maljan nostolla, minkä jälkeen vieraat istahtivat pöytiin nauttimaan hääparin puheesta. Puheensa lopuksi pari esitteli vieraat, mikä oli kiva alku yhteiselle juhlalle!


Hääpari oli toivonut, että kuvaan illan aikana potretit kaikista vieraista. Ihana idea, jonka myötä päästiin tallentamaan hauskoja muistoja paitsi hääparille myös juhliin osallistuneille läheisille. Kaunis kesäilta mahdollisti yhteiskuvien oton ulkona. Vieraat saivat lisäksi käydä jättämässä ajatuksiaan hääparille vähän erilaisemman vieraskirjan muodossa: taiteilemalla kädenjälkensä puisiin palikoihin, joista rakentui muistojen torni.


Leppoisan hääjuhlan ohjelmaan kuului ruokailun jälkeen myös akustinen duo, jonka musisointi nosti tunnelman kattoon. Kahvilassa mahtui myös tanssimaan, ja nähtiinpä lattialla spontaani hääparin ensitanssikin. Pian tämän jälkeen kuultiin muistoja sulhasen ja morsiamen polttareista ja sitten päästiin herkuttelemaan upealla laku-vadelma-suklaakakulla. Ilta jatkui yhdessäolon merkeissä iloisen puheensorinan ja musiikin kaikuessa kadulle.



Tutustu hääkuvauspalveluihini täällä. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan ihanat kuvaukset juuri sinulle!